Kontakto: +355 69 20 64 518 | Mail: kontakt(@)fjala.org

Regjistrohu

The easy to use Wufoo form builder helps you make forms easy, fast, and fun.
Fjala 2016
DATA:5-7 Tetor 2016
VENDI: Rafaelo Resort (Shëngjin)
KOSTO:2500 Lekë
Për pyetje apo paqartësi, na kontaktoni në format e kontaktit të vëna në dispozicion!

Dr Robert Murdock PhD, MDiv, BTh

Robert Murdock

I lindur në Skoci, Roberti është diplomant i Kolegjit Baptist Irlandez dhe Universitetit Queens në Belfast nga ku mori titullin PhD në vitin 2010. Roberti ka qenë i angazhuar në shërbesën pastorale për pothuaj njëzet vite në Irlandën e Veriut dhe së fundmi, Kanada. Dëshira e tij është të nderojë Perëndinë dhe të ndihmojë njerëzit në udhëtimin e tyre për aty ku Perëndia do që ata të jenë. Dëshira e tij e zjarrtë është të ndajë mesazhin e Biblës në një mënyrë kuptimplotë dhe dinamike duke nënkuptuar që është një libër kuptimplotë dhe dinamik.

Back to Top