Kontakto: +355 69 20 64 518 | Mail: kontakt(@)fjala.org

fjala 2019

Jeta në Shtëpinë e Zotit (Shtjellimi i letrës së Parë drejtuar Timoteut)

Datat: 2-5 TETOR 2019

Vendi: DIVJAKA RESORT (DIVJAKË)

Folës: DR. ARBEN BUSHGJOKA

Tarifa - 3000Lek

(Kosto e  pjesëmarrjes në konferencë. Përfshin akomodimin në hotel, vaktet dhe materialet e konferencës).
Zbritje: Për të gjithë ata që regjsitrohen para datës 15 Gusht 2019, do të aplikohet tarifa e pjesëmarrjes në vlerën 2500Lek.

Pjesëmarrja e Fëmijëve

Konferenca nuk ofron përkujdesje për fëmijët. Rekomandohet që pjesëmarrësit të konsiderojnë mundësinë të marrin pjesë pa fëmijët e tyre. Në pamundësi, ata duhet të mbulojnë kostot e hotelit për fëmijët.
0-5 vjeç – Falas, 6-11 Vjeç (1500Lek/ditë), mbi 12+ Kosto e plotë e aplikuar nga hoteli (3000Lek/ditë FB)

Informacion Shtesë

Detaje të tjera rreth konferencës dhe programi i detajuar do të vihen në dispozicion të personave të regjistruar në muajt që vijnë!

Regjistrohu për të marrë pjesë

Kliko butonin më poshtë për t’u regjistruar!

Folësit Kryesorë

Arben BUSHGJOKAJ

Pastor. Kisha Baptiste Shkodër

James CLARKE

Kisha Ungjillore Gjirokastër

Will NIVEN

Kisha Ungjillore Rruga e Paqes, Fier

Juljan Muhameti

Kisha Ungjillore e Vëllezërve, Vlorë

Na Kontaktoni

AEM-Misioni Ungjillor

Email. kontakt@fjala.org | Tel. +355692064518

Mbështetësit e Konferencës

Kush e Organizon?

Konferenca Fjala nisi në vitin 1998 me mbështetjen e plotë të AEM (Misioni Ungjillor Shqiptar). AEM – Misioni Ungjillor me mbështejen e Illyrian Gospel Trust, zhvillon këtë konferencë vjetore me qëllim nxitjen dhe inkurajimin e predikuesve të Fjalës në kishën lokale shqiptare.

Kush merr pjesë?

Fokusi i konferencës është fillimisht pjesëmarrja e pastorëve, predikuesve dhe drejtuesve të grupeve të studimit të Biblës apo grupeve të studimit. Theksi vendoset mbi stilin ekspozues të predikimit në të cilin Bibla lejohet të flasë vetë për veten.

Back to Top